ronin Mylisz się nie jestem wogóle związany z kimkolwiek, nie prowadzę tego biznesu. Jak wspomniałem ktoś z mojej rodziny został doświadczony przez okienko, i jak na razie szuka alternatywy. Nie rozumiem jednak dlaczego zamiast odpowiedzi otrzymałem jakieś podejrzenia. Ronin o ile się nie mylę to właśnie Ty pisałeś o rzeczowej argumentacji w rozmowie. Zadałem zatem rzeczowe pytania, i też ci źle. O co więc ci chodzi ? Mam wrażenie, że jak ktoś pisze konkretnie z argumentami na "nie" odnośnie waszej firmy jest tutaj niszczony, kiedy zgodnie z Twoją prośbą zadałem konkretne pytania to jestem podejrzany itp. Ludzie to już naprawdę jakaś psychoza. Dlatego raz jeszcze proszę o ustosunkowanie się do moich pytań w równie konkretnie i rzeczowy sposób jak one zostały zadane.
okienka kasowe - musze z przykrością stwierdzić, że to co tu piszą ludzie to chyba jednak prawda. jesteś człowiekim acc wykorzystującym ludzką tragedię, być może byłeś związany kiedys z okienkiem ale widzę że zostałeś kupony obietnicami jakis złotych gór i uprawiasz propagandę i tu i na swojej stronie zmierzającą tylko w jedną stronę.