Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Tu było wiele pytań bez odpowiedzi. Blade i nie uzyskasz ich, ale dorobią ci gębę. Wejdą na Twoją stronę, sprawdzą adres i pojadą grubo że plajta, żeś złodziej, ze masz „ojszczane” włosy tak jak zrobili to z Jarkiem i innymi. To nie moje słowa tylko cytaty z poprzednich postów.

Ja mam z tego forum pytania na które nikt nie dostał odpowiedzi:
Ilu jest członków w kpf accadia?
jak wysoki jest kapitał składek na funduszu gwarancyjnym tworzonym przez kpf accadia?

Kto jest tu kto to tylko kwestia domysłów. Są zaś konkretne pytania.
Dlaczego inne firmy nie skaczą sobie nawzajem do oczu. Potyczki są zawsze ace kontra cały świat. Ace kontra VIA, ace kontra Mieszko. Ace kontra okienko kasowe, ace kontra Monetia, ace kontra Milamedia, ace kontra Intax. Ace kontra ktokolwiek.

Jak coś jest niewygodne to zawsze wskazanie na nieuczciwą konkurencję czy zawistną firmę. Tu nie zaglądają tylko operatorzy sieci ale i postronne osoby, właściciele samodzielnych firm i mają też swoje spostrzeżenia, pytania, obiekcje. Wszystko można rozstrzygnąć w sposób kulturalny i rzeczowy. Jeżeli dana firma obrała za sposób promowania swojej firmy wypowiedzi na publicznych forach niech pozostanie konsekwentna w swych założeniach i udziela odpowiedzi. Proszę przy tym nie bruździć innym, nie wkładać słów w usta ludzi którzy często czytają te wpisy z dużym opóźnieniem. Wysoce obraźliwym jest stwierdzenie Z lektury wcześniejszych wpisów wynika, że przewijali sie tutaj również przedstawiciele innych sieci takich jak "Via", Monetia, czy też Intax... Po czym Pan tak sądzi.

Jeszcze jedno, ten kto zatrudnia ludzi będzie wiedział o czym mówię. żaden pracownik firmy nie będzie pracował z takim oddaniem i zaangażowaniem jak tu pojawiający się głos z firmy Akadia La Lider Apartament . Tak zaangażowany może być jedynie właściciel firmy bo to są jego pieniądze i jego wczasy za zarobione. Jak jestem w błędzie to chętnie przejmę do pracy tak oddaną i pracowitą osobę.

Pozdrawiam