Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Jesteś w błędzie.

Przepraszam za nieobecność, ale nie miałem 'dyżuru'. Natomiast widzę, że jest tu mnóstwo twarzy które nie cenią swojej wolnej soboty.
Iksik: bardzo trafna ocena, tylko że do kategorii Olga dopisałbym jeszcze parę nicków, typu obserwator, BLADE itd.

Przez wszystkie strony tego forum pojawia się jedno przesłanie przekazywane przez przypadkowe osoby które przypadkowo spotkały się z ofertą ACC bo są niezwiązani z branżą .. jedna z osób ma w rodzinie niestety kogos kto prowadził okienko, są też zorientowani w branży (SłYSZELISCIE ACCADIA MA JAKIES PROBLEMY CZYZBY KOLEJNI PO OKIENKUN) już poza branżą (ci którzy nie prowadzą punktu bo wyjechali na saksy).
Ciekawy był motyw z podaniem numeru IP.
Autor: wybielacz (IP: 83.12.44.3)
Data: 08/11/2007 - 11:53:55
naprawdę nie trudno przekonać się czyje to IP.
83.12.44.3 = gbs3.internetdsl.tpnet.pl
Nazwa sieci: CUSTOMER-IDSL-081585
Pula adresów IP: 83.12.44.0 - 83.12.44.7
Opis sieci:
static IP KOSZALIN

No i zabolało niezależnie od tego czy był to blef, czy autentyczne dane, bo zrobiła się cisza na kilka dni, a potem najwidoczniej ktoś nauczył się korzystać z serwerów proxy i nadaje 'teraz z zagranicy'. Jednak ton wypowiedzi tak bardzo charakterystyczny pozostał ten sam. A co z tego tonu wynika ?
Troska, to ona sie z niego przebija. Troska o to, co będzie jak p. Robert zgarnie kase i wyjedzie na Karaiby albo Wyspy Kanaryjskie i nawet kartki na święta nie przyśle. To z przed 2 lat. 2 lata mineły - a p. Robert nadal w Rzeszowie. Teraz troska dotyczy 4 gr z których zrobić się może nagle 50 gr, albo co gorsza p. Robert podejmie decyzje o wygryzieniu właściciela punktu i wstawienia tam swojego człowieka (to już Niezależni). Bije troska z niepokoju dlaczego ludzie za darmo dostają program Neon a nie Sezam (otóż już wiem: program Neon to Sezam ... nie naliczający 4 gr) i mnóstwo innych spraw, i kwestii które pojawiają sie tu na forum.
Nie wiedzieć czemy Blade jest przekonany, że Accadia będzie korzystać z poniższego forum jako miejsca dialogu. Bartosz zadał trafne pytanie: pisałes w tych kwestiach do Acc lub KPF Acc ? Nie pisałeś ? a no własnie.
Od czasu podjęcia mojej współpracy, od ponad 2 lat czytam tylko i wyłącznie na tym forum jaka to zła firma ta Accadia jaka niewiarygodna i jacy do bezczelni i zadufani w sobie ludzie tam pracują. Nawet to, że biorą udział w pracach nad ustawą jest złe, bo lepiej zeby nie brali :)
Obserwator: jesteś w błędzie. Z tego co mi wiadomo Acc ma złe stosunki tylko z jedną firmą, z tą której przypadkowo zapewne IP pojawiło się przy wybielaczu. Z całą resztą operatorów ma poprawne, z jedną dobre, a jeden z operatorów korzysta z wersji sieciowej programu Sezam. Pokaż w którym to miejscu tak Acc kopie wszystkich innych dookoła ? Nikt tu nikogo nie kopie (może poza jedną firmą z północy kraju), Ty chcesz tylko takie wrażenie stworzyc :)
Odnośnie tej instytucji z Koszalina, która tak bardzo chce nadwątplić wiarygodność Accadii. Tym razem ja zadam kilka pytań (ciekawe czy doczekam się odpowiedzi)

- czy prawdą jest, że przegraliście sprawę w sądzie (również apelację) z pierwszym programistą o prawa do programu Bilon ?
- z jego strony www wynika, że nie macie praw do dystrybucji programu i nie zapłaciliście mu jeszcze zasądzonych przez sąd pieniędzy ?
- czy to oznacza, że swoj program kasowy sprzedajecie bezprawnie ?
- czy prawdą jest, że poszukujecie kolejnego programisty (trzeciego), bo z poprzednim rozstaliście się w mało pokojowych stosunkach ?
- czy jest osoba, która z wami współpracowała, zakończyła współpracę a nie czuje się przez was oszukana ?
- czy prawdą jest, że kondycja waszej firmy jest tak zła, że wasze długi doprowadziły do licytacji domu na Akacjowej 13 w Koszalinie ?
www.komornik1.koszalin.pl/index.php?kat=show&id=1132218

Nie pracujcie z Accadią, bo to wierutne oszusty :)Naciągacze i wogóle. Wybierzcie firmę o której pisałem powyżej, bo ta jest wiarygodna i finansowo stabilna. Zawsze i wobec wszystkich grają fair. Zwałszcza wobec swoich współpracowników i parnterów. Do tego stopnia, że wyłapują oszustwa innych.
W imieniu swoim dziękuję za okazaną mi troskę "co będzie gdy", wolałbym jednak kilka faktów uzasadniających tą troskę. Ponad 2 lata działam z Accadią i jakoś nie spełniło się żadne z gdybań. Czekam na nowe propozycje.