Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Yahagi: O tobie nie ma co pisać bo uprawiasz krytykę negatywną i wyśmiewasz się z adwersarzy. Jesteś tak napompowany, jakbyś wypił kawę z całej paczki. Wiesz kim jesteś. Spalasz się i ja od ciebie nie kupię nic.

Emi: ja też mam ofertę TAKKO i wyraźnie jest tam napisane, że żadne konto OSOBISTE nie wchodzi w grę, tylko FIRMOWE, nie czytałaś??? Więc nie pisz, że ludzie kupują kota w worku. Do wyboru w T. są dwa banki. W jedym masz darmowe, w drugim płatne. W każdym inaczej się to robi.
Od razu widać, że promujesz swoją firmę.

A tak w ogóle jak chcecie mieć kilkaset przelewów dziennie, dobrze to przemyślcie. Rynek jest tak nasycony, to tak, jakbyście otwierali spożywczaka i chcieli mieć kilkaset litrów mleka sprzedanych co dzień.
Do punktów opłat i tak nie trafia więcej niż 50% potencjalnych klientów. Reszty nie ruszycie.
Im wiecej klientów, tym wiecej kosztów. Ubezpieczenie, konwój, sejf.

Strona PEPE daje do myślenia. Dziwne, że tylko trzy firmy są tam reprezentowane. Nie sądzę aby miał interes w tym, że tylko oni. Reszta ma gdzieś to forum a ono przecież wyskakuje najwyżej w wyszukiwarce... To daje do myślenia.

3majta się!