:)) Emi..
Problemów z wyciągnięciem info o punktach na literę A nie ma. Trzeba tylko o to zapytać. Z tego co pamiętam, to nie pytano mnie o to; to akurat była moja inicjatywa, by do tego nawiązać. Chcesz wiedzieć ile pracuje pod logiem ACCADIA ? (umówmy się, że właśnie zapytałaś -eś) - 37. Chcesz wiedzieć ile pracuje w ramach Projektu na literę A ? 120 (może nawet trochę więcej.. musiałbym policzyć stan na dziś... sorki, że nie wiem dokładnie, ale to nie jest dla mnie priorytet... nie używamy tego jako argumentu w reklamach). 120 – to liczba stanowisk pracujących w ramach Projektu na literę A.
YAHAGI tworzy tą sieć i nie wie ile mają punktów???
Wie... wie...
Ciekawe jak mam ująć w zestawieniu instytucję, która prowadzi na terenie Polski 35 placówek przyjmujących rachunki, korzystając z oprogramowania SEZAM napisanego dla potrzeb ACCADII (czyli kupionego u nas), mając konto w banku funkcjonujące w ramach Projektu na literę A ? To ile mamy tych punktów ? 37 ? czy 120 ? Podpowiedz może, która liczba będzie właściwsza ?
Jasne jak się nie ma własnych zasług to trzeba podeprzeć się cudzymi... to każda sieć powie że te bez loga to ich .... no bo ich i nie ma sensu go zmieniać (w domyśle loga).
Czy znane Ci jest pojęcie 'ZRZESZENIE' ? Chyba nie bardzo... Widzę, że pewną konsternację wywołały u Ciebie już dwie cyfry... Boję się więc podać trzecią... bo nie wiem, czy się nie pogubisz... 58 ... tyle mamy podpisanych umów. Podane cyfry dotyczą tylko i wyłącznie tych, którzy działają w ramach Projektu na literę A (i korzystają z programu SEZAM). Tych, którzy korzystają z programu SEZAM a nie pracują w ramach projektu na literę A – nie uwzględniłem.
:)) No i nie mamy zwyczaju podpierać się cudzymi zasługami.....