Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Pepe...
Ale ACCADIA ma 28 gr od przelewu i 4-12 gr od każdego rachunku jako abonament... ja mam 25.000 przelewów miesięcznie z trzech punktów i u nich to wychodzi... 25,000 x 4 gr = 1.000 zł ale jak mam zapłacić ichnie 12 gr to mam już 25.000 x 12 gr = 3.000 zł miesięcznie... no dzięki....
dlaczego pomijasz tą informację... może jesteś od nich...
a poza tym jak to bezpłatne konto w banku skoro pobierają te 4 do 12 gr na na poczet utrzymania konta bankowego oraz rozwoju oprogramowania cytat z oferty....
Nie planujemy czerpać korzyści finansowych z prowadzonej przez Państwa działalności. Dlatego też prowizja w wysokości 0,04 - 0,12 zł od każdego wykonanego przez Państwa przelewu jest opłatą na poczet utrzymania konta bankowego oraz rozwoju oprogramowania.

poza tym oni udzielają licerncji na oprogramowanie.... ale za wyższą kwotę ... patrz ich umowa ....500 zł przed szkoleniem a po szkoleniu 3099,00 zł ... policz ... a jak masz problem, to policzę za Ciebię.... 3.599 zł ... u mowie nie jest zapisane czy to netto czy brutto... więc gdyby to było netto to + 22 % VAT to razem 4.390,78 zł.... no i co Ty na to...

zweryfikuj porównanie ofert....

Milamedia to ... może wiesz ile oni biorą....??? w ofercie nie ma ....

do Takko się nie przypnę bo tu nie ma co porównywać....

postaram się pobrzucić oferty Grosików i Mieszka...

z rynku opłat ciekawostka z netu na jednym z forum:

Widziałem w Łodzi kilka punktów pewnej sieci... Bałbym się wejść! Nazwa "Fart" zbija mnie z nóg! Masz FARTA: dojdzie. Nie masz: nie dojdzie Nie mówiac już, że po angielsku "fart" znaczy pierdzieć.

SUPER.....