Drogi Yahagi, możesz pisać jaśniej, tzn. normalnie, zrozumiale? Z tego zlepka twoich wypocin nic nie wynika. Raz piszesz, że masz 120 punktów, raz ze 35 a innym razem 37... 58... to ile ich wreszcie jest? Interesowałam się otwarciem punktu, otworzę go niebawem z inną firmę ale badając rynek poprosiłam też o ofertę twojej. Pytałam o punkty w okolicy - chciałam się przekonać naocznie, że istnieją, porozmawiać z osobami prowadzącymi czy z firmą na "A" jak to nazywasz warto zaczynać. To normalne podejście przedsiębiorcy - uwiarygodnić firmę, z którą zamierza podpisać umowę. Zasłanianie się tajemnicą to bzdura! Wszystkie sieci podały mi jakieś kontakty do swoich punktów, tylko z twojej nie można było tego wydusić. DLATEGO WYBRAŁAM INNĄ SIEĆ. Dostałam od Was umowę współpracy. 2 950 netto powiadasz? Trzymam w ręku tę umowę i w &3 pkt 6 b jest kwota 3099,00 PLN (bez określenia brutto czy netto) - IDEA ma rację. Chyba, że zakładasz, że jestem głupia, ślepa albo nie umiem czytać?! Albo masz schizofrenię albo myślisz, że ludzie to idioci!?