IDEO..Cieszy fakt, że służysz informacjami; nie wiem jak inni, ale ja liczę na to, że będą rzetelniejsze niż w wypadku Projektu na literę A
...wgłębiła się w temat, to znaczy 'zadzwoniła'. Nie zadzwoniłaś, bo gdybyś zadzwoniła, to byś się dowiedziała, że nikt jeszcze nie ma prowizji w wysokości 12 groszy (nikt nie skorzystał z opcji przewidującej takie warunki-ale taka możliwość istnieje, jest to w ofercie). Jak to się stało, że PEPE wie o prowizji 20+4 a Ty nie ? Ty nadal 28+4 ? Ciekawe, no nie ?
... masz unikalny sposób korzystania z liczb, wiesz ?:
poza tym oni udzielają licerncji na oprogramowanie.... ale za wyższą kwotę ... patrz ich umowa ....500 zł przed szkoleniem a po szkoleniu 3099,00 zł ... policz ... a jak masz problem, to policzę za Ciebię.... 3.599 zł ... u mowie nie jest zapisane czy to netto czy brutto... więc gdyby to było netto to + 22 % VAT to razem 4.390,78 zł.... no i co Ty na to...
A ja na to:
Myślę, że PEPE nie ma problemu z liczeniem (on podał właściwą kwotę), ten problem jest po Twojej stronie., Nie masz pojęcia o czym piszesz :)) Mylą Ci się podstawowe terminy. (zakładam, że wiesz już czym jest franszyza....).Jesteś pierwszą osobą jaką znam, której udało się dwa razy doliczyć VAT ... Po mimo jasnych i jednoznacznych wskazówek. Zajrzyj do oferty.. i co widzisz ??
W ramach kwoty 2 950 zł netto proponujemy Państwu.... (netto IDEO .. netto)... i nieco niżej:
Dodatkowo aby obniżyć koszty początkowe rozpoczęcia działania punktu wprowadziliśmy dwie opcje płatności kwoty 2950 zł :
1. wpłata zaliczkowa kwoty 500 PLN i rozłożenie pozostałej kwoty na raty w systemie ratalnym (równe raty maksymalnie na 12 miesięcy ) ...
IDEO .. .nic więcej nie piszę, bo... bo nie wypada... Sprawdź co oznacza termin ‘zaliczka’