EMI (fajny nick... prawie 'przypadkowy')
Akurat tego typu wymiany zdań zupełnie nie uważam za celową. Zupełnie nie widzę potrzeby, abyśmy na tym poziomie rozmawiali. Ja nie mam zwyczaju rozmówców obrażać... (emocje z cuglów się urywają ? czy kończą się argumenty merytoryczne ?)
Nie będę przekonywał do 500 przelewów na miesiąc. Namierzony przezemnie przypadek to max 950 z jednego dnia (początek kwietnia tego roku dokładnie). Nie jest to reguła, ale się jednak zdarza... nikomu nic nie obiecuję...
...
Ja za konto miesięcznie płacę 23 zł ... z czego 18 to opłata za konto gosp a 5 za dostep do konta poprzez internet... a u nich to wszystko od 4 do 12 gr .... w rzeczywistości stale 12 gr od przelewu... no fajne sumy jak ktoś ma dużo przelewów ..... przy 25.000 przelewach miesięcznie tak jak pisała IDEA to 3.000 zł.... Wow!!!!
...
Cóż... odnośnie liczenia - już się wypowiadałem ... wychodzi, że masz atrakcyjniejszą ofertę.... czyli nie skorzystasz z naszej....
Zastanawiam się wiec dlaczego ją tak zwalczasz ? Jaki masz w tym interes ? Myślę, że forumowicze już to wiedzą...