Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

mam problem z wyciągnięciem info o liczbie ich punktów opłat ACCADI... czego się boją... na forum widziałam raz zapis YAHAGI http://www.twoja-firma.pl/forum/read.php?3,239,page=22 "Gdybyś troszkę się wgłębiła w temat, to byś się dowiedziała, że pod logiem ACCADII funkcjonuje w Polsce kilkadziesiąt podmiotów .. umówmy się, że między 30 a 40. Ale w ramach Projektu ACCADIA zrzeszonych jest około 120 placówek, które przyłączyły się w ciągu 5 miesięcy (od 31 stycznia dokładnie). Znaczna część pod swoim logiem, które w wielu wypadkach jest już wypracowane i nie ma sensu go zmieniać.

zastanawia mnie to jego że pod logiem ACCADII funkcjonuje w Polsce kilkadziesiąt podmiotów .. umówmy się, że między 30 a 40 .............................. YAHAGI tworzy tą sieć i nie wie ile mają punktów???
YAHAGI napisał dalej
Ale w ramach Projektu ACCADIA zrzeszonych jest około 120 placówek, które przyłączyły się w ciągu 5 miesięcy (od 31 stycznia dokładnie). Znaczna część pod swoim logiem, które w wielu wypadkach jest już wypracowane i nie ma sensu go zmieniać.
Jasne jak się nie ma własnych zasług to trzeba podeprzeć się cudzymi... to każda sieć powie że te bez loga to ich .... no bo ich i nie ma sensu go zmieniać (w domyśle loga).