Forum Banki +Dodaj wątek

Re: prosze o opinie HSBC

drogi ~zet.drw masz racje moj post nie byl zbyt czytelny, rzeczywiście pisałam za szybko i zrobiłam sporo błędów, ale na szczęście tylko gramatycznych. Widzisz bo moje poirytowanie opiniami ludzi wypowiadających się o rzeczach o których albo nie maja zielonego pojęcia albo usłyszeli gdzieś kiedys od kogos i bezsensownie powtarzają publicznie była dla mnie tak irytująca, że jak najszybciej chciałam to sprostować. Ty również jesteś klasycznym przykładem człowieka bezgranicznie wierzącego w coś co gdzieś kiedys wyczytałeś i twardo się tego trzymasz bo jest Ci to na rękę :))) UMOWA mój drogi jest dokumentem na podstawie którego opiera się współpraca klienta z bankiem a to że ludzie ich nie czytaja to wybacz nie jest nasz problem a podpisując ja PRZYJMUJESZ WARUNKI W NIEJ OPISANE!! rozumiesz teraz dlaczego bank mają prawo takie opłaty naliczać?? jesli nie to powiem CI jeszcze raz bo składasz podpis na umowie zgadzając się na warunki w niej określone!! nikt nikomu w naszym banku ręką po umowie nie jeździ podpisując za niego ludzie swój rozum mają jesli nie zgadzają się z naszymi warunkami to prosze bardzo droga wolna banków w Polsce CI u nas pod dostatkiem :))
jeśli masz jeszcze coś ciekawego do powiedzenia to czeka z utęsknieniem na Twojego posta :)) i pozdrawiam Cie bardzo serdecznie :)
ps.: miło ze zauwazyłes błędy w moim poście a nie sama treść która próbowałam przekazać :))