szanowna Pani twierdzace ze oplaty za opoznienie naliczaja sie co dzienie po 20 zl gadasz glupoty!!! jak nie wiesz to sie moja droga nie wypowiadaj bo przez takich nie douczonych ludzi jak Ty takie banki jak HSBC (bank bardzo dobry o bardzo wysokiej jakosci swiadczonych uslug) traci. jednak tak sie sklada ze problemy maja tylko tacy wlasnie ludzi co nie czytaja umow, nie znaja sie na liczym i uwazaja ze wszytski im wolno... zakichanym obowiazkiem kredytobiorcy jest placenie rat w terminie a nie 2 tyg po. Oplaty wedlug prwa sa slusznie naliczone bo tak jasno i wyraznie zapisane ze bank MA PRAWO taki eoplaty naliczyc!!! po za tym sa to polaty jednorazowe i nieoprocentowane o czym pracownicy caly czas informuja!!!!!! czy drogi bank?? moze przypadku pozyczek gotwkowych, ale redyty jak najbardzie nie, poniewaz sa oferowane na 10 rat bez zadnego oprocentowania i dodatkowych kosztow nie nie gadajcie glupot ze taki drogi jak sie bierze na wiecej to oczywisice sa oplaty wiec trzeba brac kredyt z glowa!! a jesli chodzi o windykace to pracuej od 8-20 i prosze mi iwerzyc nikt z pracownikow tego dzialu nie dzoeni ani wczesniej ani pozniej.
wiec nie uczonych kientow odsylam do luktury umowy, a ludiz nie umiejacych korzytsac z karty na iinfolinie tak was bardzo wyczerpujaco wytlumacza jak robic zeby nie placici nic dodatkowo za karte poza ubezpieczeniem i oplata roczna :)))
ps: jestem klientem i pacownikiem tego banku wiec wiem co mowie :))