Forum Banki +Dodaj wątek

Re: Praca w SKOK Stefczyka?

aga z pewnościa każdy jest w jakiś sposób zestresowany. Dwoje regionalnych w trakcie scenek sprzedażowych poważni nie byli, ale nic dziwnego jak masz sprzedac coś co nie istnieje np. dziurawy jak ser parasol czy drewniana poduszkę.
A kandydaci -każdy starał sie wypać jak najlepiej nie raz z marnym skótkiem to wychodziło co niektórym, jak by nie bylo obecnośc innych stresuje. 3 czy 4 osoby próbowały sie wybić szczególnie prezentując swoja osobę, chodziło głuwnie o doświadczenie.Wszyscy co tam byli mieli jakies doświadczenie przy sprzedaży kredytów, 3 z nich zadeklarowały ze pracowały juz kiedyś w jakis SKOKACH.
Ogolnie kandydaci poważni- komisja nie bardzo.
Ja ma swoje 2 typy za jakiś czas poprostu pójde do tego SKOKU i sprawdze kogo wybrali, wtedy będę miec janośc jakich kandydatów szukają.

dzięki za info od andzi, ja właściwie szukam pracy na dłużej bez zbędnych stresów z względnymi zarobkami widze ze moja obecna praca wygląda na tle SKOKU jak bajka. Tak jak napisalam wcześniej mam nadzieje ze nie zadzwonią bo znów bedę miała dylemat.