mnie właśnie kończy się umowa 2 letnia 28 lutego no i nie zostanie mi przedłużona z powodu cięć kadrowych, a że mają nagrodę pracodawcy roku i te całe iso to nie pozwalają sobie na zwolnienia, więc 2 pracowników ze stażem 2 i 3 letnim pożegnało się z pracą aby mogły zostać 4 osoby z rekrutacji z grudnia, bo w grudniu było za mało osób na oddziale a w styczniu za dużo i tak w kółko ... jak idziecie do skoku pracować to zapomnijcie o podwyżkach ja pracowałam na niższej stawce niż osoby zatrudnione w grudniu, jak się spytałam regionalnej to powiedziała że nie ma podwyżek bo jest krysyz :/ ... ( w nawiasie to za nasze podwyżki piją na integracjach w gołębiewskim poszukajcie sobie na youtube imprez pijackich ) ... jeśli chodzi o talony bony czy dodatkowe środki na święta heh zapomnijcie w zeszłym roku obiecali 100 zł talon tzn na święta 2009 do tej pory nikt ich nie widział, jak się pytało regionalnego to ruszał tylko ramionami... co do rozmowy to regionalna również się spóźniła a później standardowo siedziała na telefonie, co do szkolenia we Władysławowie to nie ma ich w lecie bo wynajmują pokoje wczasowiczom i pracownikom z 20 % zniżką co i tak jest zawyżoną ceną jak na takie warunki aaaa i pracując w skoku musisz się nauczyć kłamać bo inaczej nie zrobisz premii
wracając do pracy w Skoku to jedyny plus to dobre szkolenia, dzięki nim teraz mogę się pochwalić przed pracodawcami swoimi umiejętnościami
podsumowując praca tylko do nauki nie na stałe .... wyszkolić się i szukać lepszej pracy bo zasiedzenie w skoku to niska płaca i brak szacunku do pracownika pomimo tej ich nagrody pracodawcy roku ...