Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,76 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Pisałem o tym od dawna

To mi Hehe dałeś teraz jeszcze bardziej do myślenia, a wiesz przecież, że u mnie z tym myśleniem najlepiej nie jest :-(

I ja - głupi- myślałem, że ten Dąbrowski to po prostu chce wykorzystać swą wiedzę i wieloletnie doświadczenie w zbrojeniówce i robić to co umie, jak dotąd .. A ty mi dopiero teraz oczy otworzyłeś, że PRH to " startup, który chce zrewolucjonizować swiat" ... Masz rację - nic z tego nie będzie.... Jakby miało coś być, to by było głośno o spółce, wszyscy by kupowali beż opamiętania. A tu obroty jak w warzywniaku. Jakieś umowy z krajem NATO podpisali i dwie z Czechoslovak Group. No i po co to komu? Inne spółki zbrojeniowe żadnych umów nie podpisują a obroty mają większe, nie?

To mówisz, że PRH chce zrewolucjonizować świat? Pewnie pracują nad samowykręcającą się ścierką do podłogi...
Nic z tego nie będzie. Utopione pieniądze. W brudnej wodzie z wiadrem i ścierką.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLHOLROZ -4,17% 2,76 2026-06-26 16:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.