W calej rozciaglosci popieram mojego poprzednika. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Przede wszystkim nie ma zadnych pakietow startowych , dostajesz link , rejestrujesz sie za darmo i jesli cos ci sie spodoba to kupujesz . Na ponad 20 produktow masz na poczatek swietna oferte . Rejestracja nie zmusza ani nie zobowiazuje cie do niczego . Produkty sa swietne i bardzo wydajne . Cena moze wydawac sie wysoka ale przy odpowiednim korzystaniu , wystarcza ich na dluzej( prosze nie pomylic ze skąpym ) .Wszystkie osoby ktorym polecilam produkty sa nimi zachwycone . Trzeba jednak najpierw poczytac o tym jak stosowac np. kolagen. Kazdy kto ma troche wytrwalosci moze sobie na budowaniu struktury zarobic i to fajne pieniadze . Jestem w Souvre od kilku zaledwie miesiecy ale to co tez mnie bardzo ujmuje to fakt ze nie zostawia sie tu ludzi samym sobie . Wiadomo jak zle trafisz to wszystko mozliwe ale sa grupy ktore ucza cie jak pracuje sie w MLM . WSzystko jest tu dobrowolne . Mozesz zaczac ale jesli stwierdzisz ze jednak to ci sie nie podoba, zostawiasz to i tyle , zadnych kosztow w zwiazku z tym nie ponosisz. Najbardziej zadziwiaja mnie tu opinie ludzi , ktorzy czesto produktu na oczy nie widzieli. Jesli chodzi o to skad produkt pochodzi , jaki ma skład, wszystko mozna znalezc w internecie. Nie ma tu zadnych tajemnic . Mysle ze nie kazdy sie nadaje do marketingu a raczej sadzac po opiniach niektorych to na pewno sie niektorzy nie nadaja. MLM to praca z ludzmi , jesli nie jestes komunikatywny to marne masz szanse na zarabianie w ten sposob. Nie wiem z jakiego powodu ale Polacy maja wybitne sklonnosci do krytykowania wszystkiego a nie daj Boze znajdzie sie na ich drodze ktos , kto nie musi ciezko harowac , siedzi sobie w domu i zarabia dobre pieniadze to juz zostaje napietnowany , ze zlodziej itd itp. Ciekawa jestem ilu z was krytykujacych mialo tak naprawde do czynienia z produktami i z sama firma Souvre ?