Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Re: Opinie o Souvre

Spójrzmy prawdzie w oczy. Biznes, który prowadzi Souvre nie jest dla wszystkich - mówię tutaj o budowaniu struktury i promowaniu produktów. Podobnie jak dla wszystkich nie jest prowadzenie 40 tonowego pojazdu. Souvre jako firma z branży marketingu społecznościowego wybrała taki, a nie inny model dystrybucji - poprzez sieć partnerów. Może to polecać lub hejtować. Jeśli masz umiejętności komunikacyjne do tego, aby promować produkty i samą koncepcję działania Souvre to ok. Jeśli nie masz odpowiednich umiejętności to jeśli tylko chcesz możesz je zdobyć i również osiągnąć b. fajne rezultaty. Sam jestem Partnerem Souvre, który raz odmówił, a za drugim razem zostałem przekonany do biznesu. Bardzo wiele zależy od tego jak wyglądają twoje pierwsze kroki w tej firmie. Jeśli prowadzi cię ogarnięty lider, dla którego nie liczą się tylko zdobywane punkty, a faktycznie chce on zbudować długofalową relację - to ok. Tak było w moim przypadku, za pierwszym razem miałem wrażenie, żę chodzi tylko o to żeby kupić starter produktowy. Dopiero druga osoba, która mnie rekrutowała powiedziała mi jakie możliwości on daje i, że tak naprawdę jest swoistą przepustką do wejścia w ciekawy, nowoczesny i, co ważne, oparty na relacjach międzyludzkich, biznes. Ze swojej strony polecam Souvre chociażby ze względu na dostęp do fajnych produktów , których nikt nie musi się wstydzić - dając je chociażby najbliższym jako prezent na urodziny lub święta.