Produkty to tandeta? Drogie? Niewiadomego pochodzenia?
Bardzo ciekawe to co piszesz. Nie rozumiem skąd w ludziach bierze się taka nienawiść. Dlaczego wprowadzacie innych w błąd pisząc takie bzdury.
Może i produkt nie należy do najtańszych. Pewnie gdyby było tak jak piszesz czyli, że to gówno zawinięte w papierek to pewnie by tyle nie kosztowało. Produkty firmy Souvre są bardzo wysokiej jakości i jeśli ktoś pisze inaczej tzn, że albo ich nie używał albo używał niezgodnie z zaleceniami. Nie jeden przemądrzały używał kolagenu i potem publicznie krytykował, że to gówno nie działa, że się roluje i wysusza na skórze. A nawet nie wiedział, że bez wody on się nie wchłania.
Produkt niewiadomego pochodzenia? Kolejne ciekawe stwierdzenie. Nie wiem skąd taki wpis. Może ty nie wiesz ale każdy kto jest związany z firmą wie skąd dany produkt pochodzi. I nie jest to żadną tajemnicą. Każdy klient jeśli chce wiedzieć to taką informację otrzyma. Śmieszy mnie to jak ktoś wypowiada się na temat danej firmy albo produktu nie mając nawet wcześniej z nią żadnej styczności poza jakimiś opiniami innych.. Gdzieś tam ktoś usłyszał bo znajomy znajomego miał kuzyna, którego siostra w tym była i stwierdziła, że na tym się nie da zarobić. Ja jakoś nie jestem wiodącym liderem, nie mam w firmie pozycji dyrektorskiej a z radością mogę się pochwalić, że bez większego wysiłku zarabiam fajne jak dla mnie pieniądze. Może i nie dużo ale przynajmniej na tyle, że co miesiąc mam te produkty dla siebie i mojej rodziny za darmo. I dziwne w tym wszystkim jest to, że sprzedałem tych produktów już setki i to najróżniejszym klientom, nie tylko rodzinie. Mam 100% pozytywnych opinii i wszyscy moi odbiorcy są bardzo ale to bardzo zadowoleni. Dlatego zawsze zastanawiają mnie takie jednostki jak Ty. Może zechcesz się podzielić opinią i wyjaśnić wszystkim dlaczego twoim zdaniem te produkty są do dupy? Bardzo mnie to ciekawi na jakiej podstawie to stwierdziles?