Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Re: Opinie o Souvre

Twoja wypowiedź trochę nie mam sensu jest to po prostu marketing jak wszędzie. Jeżeli firma InventiaPT nie zajmuje się sprzedażą tylko produkcja kolagenu to razem współpracując z firmą Souvre, która specjalizuje się w branży marketingu i się na tym dobrze zna może uzyskać lepsze dochody. Według mnie to dobre połączenie. Souvre nie musi "wnosić najmniejszej wartości" skoro produkt jest dobry. Dla przykładu jak chce sobie kupić ziemniaka to jeżeli rolnik wychoduje "stworzy" produkt to właściciel warzywniaka nie musi "wnosić żadnej wartości" tylko go normalnie w świecie sprzedać. Tak wygląda handel moja droga. Jeżeli chodzi o sposób reklamy to Ci domokrążcy to tak samo ubzdurane stereotypy z czasów komuny. Jeżeli w sklepie znajdziesz tego przykładowego ziemniaka, który okazał się dobry i w miarę tani to podświadomie pierwsze co robisz to polecasz go dalej. Różnica jest taka że Ty nie zrobiłaś pieniędzy i prawdopodobnie zwiększyłaś obrót tego warzywniaka. Mówiąc o nazwie firmy Souvre Internationale, jeżeli Ci nie pasuje nazwa, to powiedz mi jak nazwać firmę która po 3 latach działania otwiera swój oddział w kolejnym państwie europejskim a dostawa produktów jest już na terenie całej Europy? Mam nadzieję Twój biznes kwitnie (jeżeli go w ogóle posiadasz) szanuję Twoja perspektywę ale polecam wcześniej zapoznać się z tym tematem tak bardziej szczegółowo niż pisać JANUSZOWE głupoty nie mając żadnej wiedzy.
Pozdrawiam