Będę szczera. Napisala do mnie koleżanka czy może zadzwonić. Zadzwoniła że ma spoko ofwrrwnprscy umówiłam się. Gdy wytlumaczyla mi wszystko od razu założyła mi konto partnera. A potem wcisnela starter za który trzeba pozniej zapłacić 120 zł. Przez kilka dni ciągle dzwoniła I pytała czy mam jakieś pytania I tłumaczyłam że nie do końca mi to odpowiada no bo dlaczego mam płacić tyle za coś co mam reklamować? W sensie wiecie jeśli firma chce coś reklamować to czemu ja mam płacić za próbki które rozniose po obcych ludziach. Próbuje zakończyć współpracę narazie średnio idzie. Dopiero po spotkaniu zrozumiałam jak zostałam zmanipulowana. P9kazywala mi zarobki I kolegów którzy dostali bmw. Dopiero gdy założyła konto I wcisnela pakiet coś mi zaczęło nie grać. Gdy mówiłam o swoich wątpliwościach cały czas się zaslaniala że lider mnienprzekona.... Może to jest spk ma wyższych poziomach. Ale sam fakt że mam zaczynać od.tego by tak jak mnie zmanipulowali manipulować innymi I och wciagach w taki sposób mi po prostu nie pasuje i obciąża sumienie