Souvre jest to firma która działa w marketingu sieciowym ;) Żadna osoba nie może mieć realnej opinii o Souvre nie dając sobie przynajmniej 2-3 miesięcy próby ;)
Są 3 szkolenia i nawet po tych 3 szkoleniach nie ma się 100% wiedzy.
Również miałem na początku opinie tego typu że to piramida,naciąganie,że jest haczyk że sekta.
Piramida ? Tak jestem faraonem zapraszam do grobowca.
Piramida jest wtedy gdy jakiś gość obiecuję nie wiadomo że będziecie zarabiać po miesiącu tysiące złotych że będziecie jezdzić super autami.
Wpłacacie pieniądze takiemu gościowi i on po kilku miesiącach zwija wszystko i wylatuje na Hawaje.
W piramidzie nie ma fizycznego obrotu produktem to znaczy nie ma żadnego produktu który można było by użyć.
A tutaj zamawiasz coś dostajesz produkt coś za coś.
Dodatkowo Souvre jest na rynku Włoskim a tam sa tak restrykcyjny warunki odnośnie piramid że szok.
Jakiś gość musiał zapłacić 3,2mld euro odszkodowań bo zrobił piramidę we Włoszech
Nie wierzycie ? Odsyłam to prawa Włoskiego.
Wątpię żeby działacze Souvre tak ryzykowali wchodząc na rynek Włoski.
Każda praca jest piramidą nawet taki urząd mamy dyrektora mamy pracowników typu zastępca dyrektora sekretarki pracownicy sprzątaczki itp. Tyle że w normalnej pracy Dyrektor nie da Ci więcej od Ciebie zarobić ;) A w Souvre ty możesz zarabiać więcej niż osoba która jest nad Tobą to już zależy od twojego zaangażowania.
Haczyk polega na tym że nikt Cię tu do niczego nie zmusza chcesz działac działasz i dostajesz z każdej strony pomoc ;) nie chcesz to nie nikt nie ma prawa Cię zmusić żebyś coś robił.
Sekta ? Tak na konferencji smarujemy się kolagenem modląc się to Boga kolagenu śpiewając Hymn do środków Czystości i perfum a na koniec wjeżdżają pralki wkładamy tam głowy i pierzemy w płynie do ubrań XD Ludzie dajcie spokój :D
Jestem już parę miesięcy w Souvre nie mam jakiś super efektów bo przyznam się szczerze że jestem leniem :P Wiem że gdybym mocno działał coś w tym kierunku osiągnął bym wiele, bo każdy zaczynał od zera i każdy może tu spoko sobie radzić. Ale już trochę na tym temacie zarobiłem więc jak ktoś mówi że tu się nie da zarobić to albo nie próbował albo słyszał opinie że ktoś na tym nie zarobił.
Dodatkowo to jest marketing sieciowy do sklepu może się zarejestrować każdy ale nie każdy profesjonalnie podchodzi do sprawy tylko robi po swojemu i potem idzie opinia że nic nie zarobił.
Jeżeli trafił ktoś na osobę która coś zle powiedziała albo coś zle zrozumieliście zachęcam jeszcze raz spróbować ;)
Trzymajcie sie planu róbcie to co podpowiadają wam liderzy a efekty przyjdą z biegiem czasu.
MARKETING NIE JEST DOSKONAŁY JEST PO PROSTU LEPSZY OD PRACY ETATOWEJ.
polecam książkę Eric Wore bądz pro ;) żeby lepiej zrozumieć na czym polega MLN.
To co tu napisałem nie jest nawet 1% wiedzy jaką można uzyskać na ten temat.
Chciałem tylko podkreślić to żę czasami prawda jest zupełnie inna od tego co ludzie mówią.
Nikt nie musi tego popierać i zgadzać się ze mną wydałem swoją opinię na ten temat i tyle :)