Dnia 2018-10-22 o godz. 16:36 ~mul_roboczy napisał(a):
> Znów mnie straszysz. Nie potrafisz nawet podejść do tematu bez szantażu czy straszenia ?
> > Zapoznałem się dokładnie z informacjami dotyczącymi danych osobowych i takich tutaj nie przedstawiałem oraz nie byłem w ich posiadaniu. Nigdy nie stosowałem w stosunku do ciebie gróźb karalnych oraz cię nie oczerniałem czy też zniesławiałem.
> > Za błędne odczucia jakie mogłeś doznać zwyczajnie cię przeprosiłem.
> > Jeśli lubisz tracić pieniądze i czas to zapewne spotkamy się w sądzie jednak doskonale zdajesz sobie sprawę, że tutaj zyskają tylko prawnicy.
> > Zaproponowałem ugodę jednak na warunkach akceptowalnych dla obu stron m.in. bez straszenia z twojej strony, na co ty nie przystajesz.
a czym niby cie straszę?...
o wszystkim cie lojalnie ostrzegałem, miałes swą szansę - uprawnione organy uznały moje zgłoszenie za uzasadnione, twoje wpisy były dla nich jednoznacznie wymowne tak jak dla mnie
twoje przeprosiny nie są przyjęte, bo wyraźnie napisałem, co masz zrobić
stać mnie na jednorazową opłatę sądową i zamierzam ją wpłacić, by pokazać, iż nikt taki jak ty nie będzie ot tak sobie zabawiał się ze mna...
ty tu nie masz nic już do proponowania to ja jestem zniesławiany przez ciebie, to upubliczniłeś rzekomo moje dane itd.
wszyscy widzieli, ile razy i co ci proponowałem, by wyjść z twarzą i zamknąć sprawę
ja nie muszę na nic przystawać, bo to ja zrobiłe ustępstwo dla ciebie, byś mógł wszystko odwołać i przeprosić oraz zadeklarować, jak napisałem
machina urzędnicza ruszyła...
i wszystko na twoje życzenie - poczytaj sobie pierwsze 6 twych postów w wiadomym wątku, gdzie tak arogancko zainicjowałeś swą zabawę, a od dawna zniesławiałeś oskarżeniami o rzekomym pisaniu za kasę i tworzeniu przestepczej spółdzielni - teraz bedziesz miał okazję to udowodnic