Dnia 2018-10-22 o godz. 11:17 ~muł_roboczy napisał(a):
> Czy wykres ten poziom oraz klasę wykazywał w stosunku do innych gdy ich ośmieszał i stosował techniki manipulacji ?
> > Czy ja pierwszy podałem pod przypuszczenia, że robi to dla pieniędzy ? Czy w stosunku do wszystkich, którzy tak pisali względem jego chce wyciągać na siłę konsekwencje ?Czy również nie uszanowałem ongiś jego prośby i przestałem tak pisać ?
> > Panie Fox oczywiście, że sprawa niepotrzebnie się rozmija z tematem tutejszego forum a wygranych i przegranych tutaj zapewne nie będzie z różnych powodów opisanych w wymianie zdań między mną a wykresem.
> > Ja nie miałem na celu nikogo obrażać i straszyć co już w innym poście napisałem. Wykres natomiast skrzętnie spisuje i wyciąga sprawy, które już kiedyś sobie wyjaśniliśmy i próbuje mnie zastraszać
nie płacz mule
ośmiewałem i będę obśmiewał, ale - w przeciwieństwie do ciebie - ja nikogo fałszywie o nic nie oskrazałem ani nie przebałem w czyich danych, by je upubliczniać i jeszcze inncy do tego nakłaniać
nic nie wyjaśniłe i nie kłam
napisałem, co masz zrobić, to może wtrzyma uruchomione procedury, ale na razie je - pod wpływem twych kolejnych wpisów - uruchamiam kolej
na tym polega twój problem