"Mieszanie
Autor(ka): Interwenient (...)
Wysłano: 30/08/2006 19:17"
Wkleiłem treść pism a nie jakichś wypowiedzi dziennikarki radzę na spokojnie przeanalizowac treści, a dopiero później orzekać o jakimkolwiek i czyimkolwiek błędzie.Myśle że dobrze rozróżniam kwestię zaprzestania /zawieszenia/ działalności w US i w ZUS i nie myle ich z zakończeniem działalności, albowiem temat ten praktycznie mnie dotyczy.
Co do mojej niepewności w stwierdzeniu to nie mam jej absolutnie ponieważ osobiście mnie to spotkało, a ironiczne podejscie do tego z twej strony jest jedynie dowodem na twoje hamstwo i brak kultury osobistej, której ja nie wybaczam poniewaz dotyczy mnie jako osoby poszkodowanej.
Myślę że głupiemu i tak się niczego nie przetłumaczy, a mądry wyciągnie wnioski. Tak więc kończę dyskusje na ten temat, bez zbednych upierdliwych docinek.Jesli stanowisko i autorytet dziennikarki Danuty Frey nie jest dla ciebie zbyt wiarygodnym, to wybacz ale twój autorytet i nieomylonośc oraz ironiczne podejscie do osoby poszkodowanej, są dla mnie tym bardziej "mniej niż zero".