Kończe pracę ale jeszcze dorzucę do pieca !
AR masz rację na poziomie numerków i paragrafów ale to tylko liczby, a nie widze powodu aby ZUS mógł się wycofać ze swoich decyzji (odnośnie zawieszeń) a mi odbiera się to wycofanie - siłą rzeczy niemożliwe. TO JEST ABSURD ! Państwo które tak traktuje swoich obywateli (zus nie jest z marsa) to jedno wielkie i śmierdzące SZAMBO bo teraz prawo jest narzędziem przeciw nam. Jaki jest cel więc państwa (wogóle) - zaczynam chyba zgadzać się z anarchistami !
Poza tym takie załatwienie sprawy to przykład jawnego oszustwa, niesprawidliwości a po odpowiednim nagłośnieniu sprawy nie tylko my ale i niejeden człek później NIGDY NIE ZAUFA ZUSOWI ani innym pociotkom gdyż zawsze będzie możliwe że ktoś przeciw niemu coś skręci, bo nasze prawo daje ogromne możliwości takich nadużyć.
Teoretycznie po takim załatwieniu sprawy, do każdej decyzji od np. zus będę wymagał potwierdzonej interpretacji ze strony stosownego ministerstwa.
Krótko mówiąc komuna w tym kraju ma się dobrze !
Ja mam zamiar walczyć do końca, podoba mi się IRA :) i górnicy. Ci ludzie potrafili zawalczyć o swoje i trzeba z nich brać przykład.