Forum Ogólne

Re: Likwidacja czy zawieszenie działalności

Już,już kochani zaczynam kolportować.Poradnik na-
zywa sie:"Poradnik.Ubezpieczenia społeczne i ubezpieczenia zdrowotne osób prowadzacych pozarolniczą działalność i osób z nimi współpracujących".Aktualizacja:1 styczeń 2005r.Stron 46,plus 13 wzorów
wypełniania druków zusowskich.Strona internetowa:http://www.zus.pl/ref_99/porad4/default.asp?rozdz=do_druku Jest w nim napisa
ane na str.46:
1998 - 2005.Serwisem zarządzaa Depaartament Obsługi Klientów.
Wniosek o udostępnienie informacji publicznej.Ustawa o dostępie do informacji publicznej.

A,więc jest to książka.Ja mam zeskanowane str.1 do do 2 - Spis treści;
str.34 do 36 - IX.zgłaszanie i wyrejestrowywanie z ubezpieczeń osób prowadzących pozarolniczą działalność i osób z nimi współpracujących.
Tutaj jest ta interesującaa porada naszego dobrodzieja.
Mam to zrobione w JPG i Wordzie.

Proponuję także zatakować opłacany przez nas sowicie Departament Obsługi Klientów w celu przesyłania poradnika (ale nie aktualnego!!!!)
Może jeszcze dostaniecie w zusach z pod lady.

Myślę,że niektórzy z Was będą chcieli całą książkę wtedy zamówienie do mnie na 607292050.Chętnie uruchomie działalność (ojejku czy już nie jestem w działalności?????????)

Tera będę usiłował przesłać do Gossi strony które mam zeskanowane.

Może jednak ktoś usiądzie nad kompletnym poradnikiem i dodatkowo znajdzie jeszcze inne treści fałszywej interpretacji obowiązującego prawa przez przedstawiciela samodzielnej państwowej jednostki organizacyjnej (WSA , W-wa 7.12.2005r).

Pozdrawiam - Walter.