Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,39 zł , zmiana od tamtej pory: -64,02%

Re: Kostuch i spółka

Ja się przyznam. W listopadzie jeszcze miałem zysk i się zajarałem i nie mogłem uwierzyć że będzie aż taka kaszana.
Nawet po Demo. Mieli darmowy marketing na kontrowersji. Wystarczyło zrobić cokolwiek co po prostu będzie działać. A nawet tego nie ogarnęli. A z dzisiejszymi graczami gra która ma dropy fpsow do 10 to porażka. Niektórzy uważają ze widzą jak im gra dropuje ze 100fpsow do 80fps i dają negatywa za optymalizację jak coś takiego zobaczą. To jest target ludzi którzy piszą recenzje. Pod nich trzeba robić gry bo inaczej wpadną negatywy. THD tego nie ogarnął bo kompletnie nie analizował ani nie zna rynku i klientów do których kierował produkty.

Ale wyszło szydlo z worka. Ja swoje straciłem, na szczęście nie tyle żeby popełnić rytualne sudoku, bo miałem to wpisane w możliwe straty. Ale nadal boli godność, że się emocjonalnie związałem że spółka zamiast na chłodno skalkulować.

Dla mnie to dobre doświadczenie na przyszłość. Chociaż trochę kosztowne.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
THEDUST -4,55% 0,84 2026-02-06 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.