Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,56 zł , zmiana od tamtej pory: -61,24%

Re: Jeszcze się tu kisicie?A było brać JSW po 15 jak mówiłem.Kto posłuch

Dnia 2021-02-02 o godz. 15:13 ~Alex napisał(a):
> Muszę przyznać że skorzystałem z tej wskazówki.Kupiłem po 31 i dzisiaj sprzedałem po 36.Następnie nabyłem po 33,6 i oddałem po 35.Tu zostały tylko PP na których wykup zarobiłem na JSW,ale zaczynam się zastanawiać czy to w ogóle ma sens.Dziękuję steve!

O...jednak ktoś się przyznał że zakupił JSW...A co powiecie o ostatnich wzrostach? Alex,mam nadzieję że nie zadowoliłeś się krótkim pobytem na JSW. Ja chyba tu już pisałem że wychodzę po przebiciu 100 (max czerwiec) a potem spacerkiem wejście tutaj po 0,2.Ale widzę że większość dalej jak pijany płotu kurczowo trzyma się spółki którą "kieruje" człowiek z mocno nadwyrężoną reputacją...

A tu ostatnio widzę modne jest grożenie koledze Ta pozwem...I kto to robi? Forumowe pieski Kierula które tu szczekają i próbują kąsać...Czy Ta się tym przejmuje?No nie.Śmieje się z tego.Dlaczego? Bo wie jedną prostą rzecz,a mianowicie :

JEŚLI DOJDZIE DO ROZGRYWKI W SĄDZIE TO KIERUL BĘDZIE MUSIAŁ SIĘ WYTŁUMACZYĆ DLACZEGO POMIMO OBIETNIC ZŁOŻONYCH AKCJONARIUSZOM GIEŁDOWEJ SPÓŁKI O BRAKU KOLEJNYCH EMISJI ZROBIŁ DOKŁADNIE ODWROTNIE

Na co liczył, jak go nazywa Ta, "kudłaty oszust"? Że się rozejdzie po kościach? Myślał że ma tylko drobnych w akcjonariacie którzy trochę popsioczą na forum liżąc rany następnie podwiną ogon zrzucając z siebie padlinę z dużą stratą? Przeliczył się,bo najwyraźniej drogi papier kupił jakiś fund chcąc dać spółce pieniądze na rozwój (ufając jeszcze wtedy prezesowi),który nie da się robić bez końca w konia.Zrozumcie to.No bo czymże jest takie bezczelne działanie (publiczne kłamanie nt.giełdowej spółki) na szkodę udziałowców jak nie pospolitą kradzieżą? I to dotyczące żywotnego interesu akcjonariuszy jakim jest rozwodnienie wartości spółki.To prawda że nie ma nic złego w plasowanie emisji na poczet rozwoju spółki o której od początku mówiło się że będzie (i tak było z aż dwoma poprzednimi),ale co z emisją o której prezes twardo zapewniał że jej nie będzie? I co z tego że z prawem poboru poniżej kursu jak za chwilę może się okazać że po słabych wynikach że kurs tam się znajdzie a ilość akcji z 50 mln-ów wzrosła aż do 100 MILIONÓW!!!

Ci którzy powtarzają po ludziach Kierula bezmyślnie groźby o pozwie niech zobaczą to co tu się dzieje w prawdziwym świetle,a nie w takim jakim chcieli by to widzieć bo wiszą na hakach.Jeśli Kierulowi będzie pobłażane to możecie zejść z tych haków za 10 lat a ja chciałbym stąd wychodzić za 5.
A może Ta właśnie na ten pozew czeka żeby wykazać niegodziwość prezesa.

Powiem tak,jestem naprawdę szczęśliwy z dwóch powodów :

- z tego że nie kupiłem tego po 1 zł (a korciło mnie)
- z tego że kolega Ta z kompanami daje Kierulowi lekcję którą popamięta bardzo,bardzo długo i wtedy gdy będę tu wchodził będzie już bezpiecznie

Pozdrawiam Cię Ta.Masz u mnie skrzynkę przedniego szampana! Nie muszę dodawać że FRANCUSKIEGO a nie angielskiego z przeprosinami za JSW...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE -0,45% 0,22 2025-09-19 15:54:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.