Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,64 zł , zmiana od tamtej pory: -65,51%

Re: Jeszcze się tu kisicie?A było brać JSW po 15 jak mówiłem.Kto posłuch

Hej ho...Jest tu kto?
Wprawdzie jedna strona wątków jest,ale obroty prawie zerowe...A Blondwłosa Jastrzębska wybudzona z letargu zaczęła swoje podejście/powrót w stronę tymczasowego celu 100.A Wy wciąż tutaj...Duży błąd! Widzieliście co tam się dzieje?Wy zamiast pluć pod nogi Ta (kierownik kursu prowadzący wiele spółek) powinniście Mu oddać cały papier zachowując PP i skierować cały kapitał na JSW.Zrozumcie że jak nie będzie Mu się kalkulowało podnosić kursu,bo będzie miał za mało akcji, to go nie podniesie i stać Go żeby tego nie robić przez nawet 2 lata,bo jak pisałem wyżej,ma tych spółek kilkanaście...A zamiast tego prowadzicie z Nim wojnę często obrażając co tylko pogarsza sytuację...Dla mnie to dobrze bo rośnie prawdopodobieństwo że kupię po 0,3 ,miejmy nadzieję że zdążę wywalić JSW po 100.
Oczywiście to o czym piszę nt.Ta to moje przypuszczenie graniczące z pewnością.I powiedzmy sobie szczerze : bez takich jak On, ludzi-katalizatorów ruchu giełdowego, giełda byłaby martwa i prędzej czy później trzeba by ją zamknąć.Dlatego powtarzam jeszcze raz : TYLKO SYMBIOZA DROBNYCH Z DUŻYM KAPITAŁEM MOŻE DAĆ COŚ POZYTYWNEGO.

Wracając do Jastrzębskiej...Wiecie dlaczego tam muszą być wzrosty? Bo Biden uchyli wszystko co wprowadził Trump.M.in. cła na stal i aluminium a to wygeneruje potężny popyt na koksowy w Chinach.Ban na australijski do Chin już pęka,bo stal pójdzie do USA w mega ilościach.Ale o tym już chyba pisałem...Nie zaszkodzi powtórzyć.Nie straćcie tej okazji.Pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE -0,45% 0,22 2025-09-19 15:54:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.