To znowu ja.I co tu na sofcie? Blondwłosy piękniś udzielił wywiadu? Myślałem że to będzie jakaś nowa porcja bajek/marzeń a to było tylko odgrzewanie starych...(chciałoby dodać kotletów,ale kotleta można przynajmniej zjeść tu nie ma nic materialnego co mogłoby przynieść jakiś pożytek).On te bajki nazywa planami.I ten sposób mówienia...Jąkał się,mówił nieskładnie...Wybaczcie obejrzałem tylko pierwsze 5 minut bo słuchanie reszty uznałem za stratę czasu.Potwierdza się że jest słabym człowiekiem nie tylko intelektualnie ale i emocjonalnie.Jawi się coraz bardziej jako osoba chwiejna i niezdecydowana.Jak taki człowiek może czymkolwiek zarządzać/kierować?Zdecydowanie obniżam limit zakupu do 0,2.Kampania prezesa i jego ludzi na forum jeszcze bardziej pogrąża wizerunek tej spółki.I to tyle,współczuję posiadaczom i ponawiam zaproszenie na JSW.Dzisiaj znowu do góry! "Jedyne" 10%! A tu co?Brak perspektyw i kupa nerwów...I to zaglądające w oczy inwestorom widmo dalszych spadków po 15-tym z unoszącą się aurą beznadziei...Żadnych pozytywnych emocji...Nie szkoda Wam zdrowia? I kasy rzecz jasna...Pozdrawiam.