Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,65 zł , zmiana od tamtej pory: -66,31%

Re: Jeszcze się tu kisicie?A było brać JSW po 15 jak mówiłem.Kto posłuch

Znowu muszę udzielić poparcia koledze Ta.Kierul leży i kwiczy w ciemnym kącie ogryzając paznokcie i żałując tego co zrobił...Ale czy skazany na potępienie na tym forum przez rok,a może i dwa,nie popełni już tego działając na szkodę akcjonariuszy? Wątpliwe, jego stan jest beznadziejny - to już recydywa,bo obiecywał przecież że się poprawi i nie będzie robił emisji tylko po to żeby następnie zrobić dwie...czy 3...jak to było ostatnio?,bo straciłem rachubę...Np. ta ostatnia... Pokazuje tylko jego kompulsywno-obsesyjną skłonność do druku.No bo widać wyraźnie że ktoś blokuje wzrosty (może to po prostu strach ludzi przed kupowaniem) żeby kierul po wzroście nie zrobił kolejnej emisji lub nie sprzedał tego co jeszcze posiada (teraz znowu będzie miał dużo),a on nawet w tych warunkach znalazł sposób na zarabianie na emisjach...PP...Wygląda to naprawdę fatalnie...

Wpadłem żeby sprawdzić czy już jest 0,3 i żeby wyrazić po raz kolejny swoją dezaprobatę dla prezesa który ma głowę wyłącznie od parady służącą do noszenia długich,pięknych blond włosów którymi konkuruje ze swoją żoną na ich wygląd.Ona doskonale zdaję sobie sprawę że ma męża nieudacznika który jedyne co potrafi to drukować dla niej pieniądze (oczywiście mówiąc skrótem myślowym) drenując akcjonariuszom kieszenie zamiast zarabiać... Moich drenować nie będzie,bo ja wejdę po 0,3 za 2 lata.Kierul...jesteś zerem. Myślisz że jesteś prezesem spółki to wszystko ci wolno? To jest spółka giełdowa do cholery,co ty skwapliwie wykorzystujesz nie widząc zupełnie drugiej strony tego emisyjnego medalu,krzywdząc akcjonariuszy... Ale tak się składa że ci akcjonariusze mają również narzędzia żeby się bronić przed niecnymi działaniami tego prezesa i z nich korzystają (szkoda że nie wszyscy).I to nieustannie robi Ta.Dlatego wpadłem też żeby Mu podziękować za godną podziwu pracowitość,konsekwencję i wytrwałość.To się naprawdę rzadko zdarza,ale karma musi wrócić do kierula żeby dobrze zapamiętał do czego prowadzą jego emisyjne pomysły.
Reszcie akcjonariatu też życzę żeby uruchomiła szare komórki i lepiej zrozumiała co się tutaj dzieje zamiast bezmyślnie atakować Ta i innych,bo zwyczajnie mają rację.Przemyślcie to.Pozdrawiam.

P.s.Po bajkowym 30%-towym wybiciu na JSW mamy korektę i wchodzimy w krótką konsolidację.Sprzedałem 36, kupiłem 33,5... Zeszło niżej...no cóż...mam nadzieję że nie na długo.Jakkolwiek widać wyraźny trend wzrostowy.Tym razem sprzedam po 35,5.Parę kółek i wio do góry.Zapraszam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE -0,45% 0,22 2025-09-19 15:54:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.