Dnia 2020-11-19 o godz. 11:52 ~aaa napisał(a):
> oszust sobie przypomni o akcjonariuszach jak będą za pół roku na szpital potrzebować
Hm... no to jak tak, to może i ja jeszcze trochę pożebrzę : 0,3 poproszę z Edkiem i Eddiem.Ciągłe straty.Po 4Q już nic z tego plusa nie zostanie.A za sprzedane udziały Softblue (nawet ze stratą) kupcie sobie JSW.Ja tam jeszcze nic nie piszę,ale w końcu zacznę bo jest o czym.Dużo tego dobrego o JSW się zebrało,ale jeszcze muszę poczekać na znajomego bo mówi że jak sprzeda Softa po 1,2 to wtedy.Pamiętajcie że patrzymy na horyzont a tam widać ciekawe rzeczy.Dzisiejsze wyniki też mogły być znacznie gorsze na JSW.Ale co najważniejsze : grasuje tam gruby który patrzy daleko w przyszłość i nigdy się nie myli.Dwa razy widziałem Go przy robocie - jak rosło od marca 2016-go i jak spadało od stycznia '18...Niestety za tym drugim razem za tym drugim razem zlekceważyłem Jego przewidywania co zaskutkowało stratą którą musiałem potem odrabiać.Polecam.
A potem można kupić Softa np.po 0,3 tę samą ilość akcji którą teraz macie albo i więcej (za 1/20 zarobku na JSW),bo rozruch tej padliny i tak pewnie będzie za 2 lata.Zanim wybudują CBR zanim uda im się sprzedać swoje zabawki...Boziu,to potrwa!