hehe niezłe! I Ty wszystko dostarczyłeś! Aby była jasność nie ja jedyny no ale Zxc nie TY. No ale dobrze, że przytaczasz, bo to dowód, że jest efekt, postęp i potwierdzenie tego, że trzeba przekazywać.
Nie miałbyś nawet na czym oprzeć dyskusji. Swego czasu podniosłeś kwestię pożyczek co było wręcz szkodliwe bo dawało argumenty w stylu 'zarzuty są bezpodstawne' wręcz absurdalne.
Teraz rozumiesz? dlaczego Konopka ma pecha, że tutaj jestem? bo podnoszę fakty i opieram się na liczbach i informacjach źródłowych, pokazuję zależności i choć dla Ciebie one są pozornie nieistotne to możesz być pewien, że dla wielu są wstydliwe.
raz jeszcze wkleję ostatni wniosek do nadzorcy
poniżej cytat
Dzień dobry
W odniesieniu do zawartości treści w sprawozdaniu ze swej strony nie znalazłem odniesienia Pani Nadzorcy do:
1. Spadku należności netto i w obrocie w okresie styczeń-sierpień 2017 r. (zaprotokołowane na NWZA o czym informowałem Panią)
2. Informacji dla p. Sędziny o podaniu nieprawdziwej odpowiedzi ze strony spółki w imieniu zarządu na zapytanie Pani Nadzorcy o przyczyny spadku przychodów w II kwartale 2017 z czym zresztą się Pani zgodziła (powołuję się tutaj na korespondencję między mną a Panią) - z okresu między Dnia Poniedziałek, 28 Sierpnia 2017 11:55 do 27 wrz 2017 13:53
W związku z powyższym proszę o uzupełnienie tych dwóch bardzo ważnych kwestii w drugim sprawozdaniu.
koniec cytatu
Dobrze by było aby któryś z obligatariuszy również wysłał takie wnioski do nadzorcy