Forum Giełda +Dodaj wątek
Ostatni dostępny kurs:  71,70 zł , zmiana od tamtej pory: 3,35%

Re: + 1000% - 20% .

@ice_goru

Naprawdę uważasz, że to, że jakiś człowiek tutaj ma pakiet zawadza wzrostom? I że to on (a precyzyjniej - jego pakiet) decyduje o losach kursu??????/ Do tej pory trzymałeś poziom zdecydowanie wyższy..
Zbliża się koniec czerwca, wiele było na temat komercjalizacji w H1. Wydaje się, że rzeczywiście będzie to później (ja osobiście jak kiedyś pisałem stawiałem na wrzesień jako miesiąc po urlopach, więc akurat mnie opóźnienie nic nie dziwi ale ja nie mam dziesiątek procent - ani nawet liczby akcji liczonych w procentach kapitalizacji, więc moje zdanie na kurs nie ma znaczenia).

Raczej szukaj przyczyny mocnych fluktuacji kursu w zarządzie, który za mało dobitnie zaznaczał, że ten H1 to wariant hurra optymistyczny.
Cóż. Zobaczymy co będize podane na walnym.

@Andrzej W Twojej wypowiedzi kilka razy pojawiają się czasowniki w 3 os l mn. Kto jest podmiotem zdań? jacy ONI/ONE? I ten związek z walnym kursu jaki sugerujesz to bardzo ciekawy wątek. Możesz go rozbudować? Bo może masz inne niż ja przypuszczenia co do związku walnego z kursem i to byłoby warte przeanalizowania.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDINICE -4,02% 74,10 2026-06-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.