@ice_goru
Naprawdę uważasz, że to, że jakiś człowiek tutaj ma pakiet zawadza wzrostom? I że to on (a precyzyjniej - jego pakiet) decyduje o losach kursu??????/ Do tej pory trzymałeś poziom zdecydowanie wyższy..
Zbliża się koniec czerwca, wiele było na temat komercjalizacji w H1. Wydaje się, że rzeczywiście będzie to później (ja osobiście jak kiedyś pisałem stawiałem na wrzesień jako miesiąc po urlopach, więc akurat mnie opóźnienie nic nie dziwi ale ja nie mam dziesiątek procent - ani nawet liczby akcji liczonych w procentach kapitalizacji, więc moje zdanie na kurs nie ma znaczenia).
Raczej szukaj przyczyny mocnych fluktuacji kursu w zarządzie, który za mało dobitnie zaznaczał, że ten H1 to wariant hurra optymistyczny.
Cóż. Zobaczymy co będize podane na walnym.
@Andrzej W Twojej wypowiedzi kilka razy pojawiają się czasowniki w 3 os l mn. Kto jest podmiotem zdań? jacy ONI/ONE? I ten związek z walnym kursu jaki sugerujesz to bardzo ciekawy wątek. Możesz go rozbudować? Bo może masz inne niż ja przypuszczenia co do związku walnego z kursem i to byłoby warte przeanalizowania.