Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,20 zł , zmiana od tamtej pory: -95,69%
Dnia 2017-01-02 o godz. 14:51 ~Wan napisał(a):
> Mam pytanie jak wg Ciebie może być głęboka korekta - kiedyś o tej spółce pisaliśmy na innym wątku i wiem że trochę w tym walorze siedzisz. wg mnie obecna sytuacja robi się ciekawa do zajęcia pozycji.
==================================================================

Ja zająłem pozycję nieco wcześniej ( trochę za wcześnie) ze średnią poniżej 0,7 i przeczekałem 0,56 ( nieco ostrożnie dobierając).
Moim zdaniem to jest spółka "ruletkowa" , ale ma jakieś tam zyski, choć słabe. Jednak ponoć ma jakieś perspektywy. Ponoć. Podobno za 2016 będzie dywidenda. To dobry "pijar", bo wielkiego zysku nie będzie . Może grosz-dwa na akcję. Ale PR jest OK.

Polityka informacyjna żadna oczywiście. Kluczowe będzie pokonanie na obrotach strefy 0,75 - 0,8. W przeciwnym wypadku kurs cofnie się moim skromnym zdaniem, więc trzeba mieć stoplosa. Ale jest spore prawdopodobieństwo, że zrobi flagę na wzrosty - czyli korektę boczną. Ten papier tak lubi - choć paru "mędrców" forumowych już za takie opcje mnie wyszydziło.

Wiele tu zależy od zainteresowania spekuły, czego nie da się wykluczyć. Jakiś wielkich i znaczących fundamentów tu nie widać, poza tym to jest holding.....więc jak to holding - papierowa społka, biurko, palma, komputer.

Ja na razie pozycję trzymam - dziś jeszcze dobrałem w okolicy dziennych minimów do zaokrąglenia portfela do pełnych liczb i czekam.
Konkretnie czy wyrysuje się flaga czy kurs oberwie się. I jak zwykle mam SL.

Nie chcę nikomu doradzać. Napisałem Ci kolego Wan jak ja postępuję ze swoim portfelem, może na coś ci się to nada.
Oczywiście wykres tygodniowy inaczej wygląda, ale osobiście uważam że na tygodniowy to można patrzeć na KGHM albo Orange , ale nie na Indatę albo Polimex . Bo to wszystko tu to mogą być tylko podbitki i czujnym trza być.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INDATA 0,00% 0,31 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.