Ja to robię całkowicie interesownie.
Mam niezłą rozrywkę.
W tym tygodniu widziałem, jak się manipuluje kursem, aby wykres dla leszcza wyglądał atrakcyjnie.
Wykres pokazuje optymizm, a tym czasem panował pesymizm i oddanie jakiś 1M akcji ze stratą.
Niekompetencja forumowiczów i zacietrzewienie, jak dla mnie to są mało wartościowe gratisy.
Bawi mnie, jak oskarża się mnie, że uwalam kurs. Bawi mnie, że są osoby, które poprzez swoje wpisy na forum mogą windować lub uwalać kurs.
Kurs uwala się sam. Firma uwala się sama. Jeszcze w sierpniu było tu wielu, którzy wierzyli, że Rabat to perła w koronie. Nawet chyba - najgorszy z najgorszych rankor2, ale przeoczyliście komunikat prasowy z początku lipca, że Rabat przystępuje do negocjacji z bankami o przedłużeniu linii kredytowej.
Ja czerpię satysfakcję, że wieszczę, że będzie spadek o jeden grosz w tygodniu i ten spadek następuje. Czerpię satysfakcję z tego, że potrafię przewidywać, wyczuwać nastroje, przejrzeć, co się na prawdę dzieje. Na tej podstawie wystawić prognozę, która się w tym tygodniu sprawdziła.