Wielki dzięks, że jednak zacząłeś się podpinać pod moje wpisy zamiast tworzyć osobne wątki. To bardzo ułatwia rozmowę - dyskusję - cokolwiek.
Oczywiście!
Ja cały czas na tym forum prosiłem: "dyskutujcie ze mną na liczbach"
Co innego jest spadać o 1gr na tydzień na poziomie 0,25, a co innego na poziomie 0,16.
Przepołowienie wartości akcji.
Spójrz na Bomi DO października 2010 (wywalenia pierwszej, nieoczekiwanej megastratki) jak wtedy skutecznie połowił wartość akcji. Bomi to jest rozpacz. Rozpacz ludzi, którzy wierzyli, którzy uwierzyli w emisję po 0,9 (która do dzisiaj nie została dopuszczona na parkiet). Jak dla mnie w przypadku Bomi żadna analiza techniczna nie powie, co się wydarzy, lecz wyczucie nastroju tłumu.
Był tu taki gość, który krzyczał: "jutro wywalę wszystko, co posiadam - niech to się wszystko zawali".Czy jakoś tak. Sam widzisz głupotę, a jednocześnie desperację akcjonariuszy Bomi.
Kurs akcji będzie topniał. Dzisiaj 5. ofertą kupna było 0,01. W przypadku Bomi nie muszą pojawiać się negatywne komunikaty, aby kurs topniał. Wystarczy brak pozytywnych.
Tak: kap, kap.
I tak się kurs bez żadnych negatywnych info przepołowi. Przecież tu chodzi o perspektywę dwóch miesięcy!
"Korzystne infa" - spróbuj je znaleźć