Forum Giełda +Dodaj wątek

the most selfish bastard

My Dear Angel, My Black Swan,
Please forgive me. I am the meanest and most selfish bastard in the world. I should have respected your feelings and decisions, but I constantly try to force you to look for true love and disturb you wasting your precious time while you are working. Moreover, I complicate our relationship sending illogical e-mails with terrible mood swings. I am not worthy of your friendship, I am no longer worthy of being called your friend. I didn't mean to hurt you but I did and I did it again. Many years ago I hurt my best friend and it took me a while to have him back. I am so stupid. And who is wiser here ? You or I ? I am Dexter and you are Emma.

I am sorry for my email reg. Machiavelli. It was a very unprofessional statement based on my feelings not knowledge.

I am flying tomorrow morning to W. to attend many meetings and dinners almost the whole week so I will not bother you, will have enough time to think everything over and will decide how to cure my A type disorder. Poswiatowska might help me.
* * *
odłamałam gałąź miłości
umarłą pochowałam w ziemi
i spójrz
mój ogród rozkwitł
nie można zabić miłości

jeśli ją w ziemi pogrzebiesz
odrasta
jeśli w powietrze rzucisz
liścieje skrzydłami
jeśli w wodę
skrzelą błyska
jeśli w noc
świeci

więc ją pogrzebać chciałam w moim sercu
ale serce miłości mojej było domem
moje serce otwarło swoje drzwi sercowe
i rozdzwoniło śpiewem swoje sercowe ściany
moje serce tańczyło na wierzchołkach palców

więc pogrzebałam moją miłość w głowie
i pytali ludzie
dlaczego moja głowa ma kształt kwiatu
i dlaczego moje oczy świecą jak dwie gwiazdy
i dlaczego moje wargi czerwieńsze są niż świt

chwyciłam miłość aby ją połamać
lecz giętka była oplotła mi ręce
i moje ręce związane miłością
pytają ludzie czyim jestem więźniem

You are right I cannot teach you how to be loved but maby I can teach you how to cook shrimps or fish chowder. :-)

I promise you, I will fight off my cough and A type disorder. I will listen to Thomas Hardy:

They spoke very little of their mutual feelings: pretty phrases and warm attentions being probably unnecessary between such tried friends.

Have a good week my Angel.
I keep my fingers crossed for your dictionary.

The most selfish bastard

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WIDOKEN 7,14% 0,30 2013-06-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.