Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,60 zł , zmiana od tamtej pory: -58,89%

Soft tylko 0,3.

Dnia 2021-08-17 o godz. 17:17 ~Ta napisał(a):
> Dla wielbicieli bankrutów od komuchow szybciej 1.2
> > Na kolanka i kwik kwik o cudze

Dnia 2021-08-17 o godz. 17:18 ~Ta napisał(a):
> Wielbiciel bankrutów od komuchow już na kolanach
> >
> > Jego syf żniw na minusie a sbe odjeżdża

Ha ha ha...to mówisz mam porzucić w całości blondwłosą Jastrzębką dla softa bo tu kolejna podbitka?Uśmiałem się...Ty byś mnie chętnie puścił z torbami...nie zapominam o tym - mam to caaały czas z tyłu głowy.Nic z tego.Wchodzę kwotą 67,2k (przypominam że pierwotna kwota to było 50k,ale powiększyłem jazdami na XTB i JSW gdy inni gapili w wykres softa głupiejąc od tego) po 0,3 i po kupnie jeszcze się dłuuugo naczekam...Najwyraźniej upychanie po 0,55 już nie było możliwe stąd ta seria podbitek,żeby zanęcić leszcza,żeby uwierzył że trzeba się spieszyć z łykaniem przynęty he he...Niech łyka,prędzej zejdzie później na wiadomy poziom.Bo czym się tu podniecać,tym zyskiem ledwo powyżej zera?Jak się to ma do oszukańczego zysku z 4Q na który biegły rewident nie za darmo zapewne przymknął oko?(w 1Q już nie chciał?) TO BYŁBY ZYSK.Ale to?Nie żartuj...

A na JSW?Było 2 razy 38 i jedziemy w dół co najmniej na 34 żeby załadować i wio z powrotem na 41.Przypominam że "drugim worem" mam już zrobione 4 kółka a ładowałem go po 12,3 tak jak pierwszy którego nie tykam bo nigdy nie wiadomo kiedy pójdą na 60 które już dawno się należy.
Niech sobie poczytają jak się zarabia na giełdzie,Ty Kao też.Pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE 2,51% 0,24 2025-09-23 17:01:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.