Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,54 zł , zmiana od tamtej pory: -55,47%
Dnia 2021-07-06 o godz. 12:32 steve2 napisał(a):
> Dnia 2021-07-04 o godz. 23:16 ~steve napisał(a):
> > No i nie udało się popisać...A tu c.d. kampanii "kup pan akcje będzie rosło bo to denko".Kłamią.Chcą Wam sprzedać a potem na lata ustawią wory na 0,3 i niżej oczywiście pod warunkiem że nie zostanie ogłoszone że soft jest jednak bankrutem.Brzydko się bawią,oby karma kiedyś do nich wróciła.
>
> Dnia 2021-07-05 o godz. 12:22 ~Kao napisał(a):
> > Dnia 2021-07-05 o godz. 12:04 ~MAN napisał(a):
> > > Byłem tu, straciłem kupę kasy dobrze że wyskoczyłem jak było po 1,1 co prawda życzę odbicia nawet i na 5 zł ale ku potomności innych nowych inwestorów omijajcie tego prezesa szerokim łukiem
> >
> > O kolejny "Mojżesz" który pomaga ludziom
>
> Dzień dobry.
> Na wstępie muszę podziękowć Elonowi (pisał wcześniej z tym nickiem z 5.184.251.*), że mnie "zastąpił" w niedzielę,ale wolałbym jednak żeby tego nie robić i występować pod własnym nickiem.Ale tak...obiecałem udział w niedzielnym forum i chyba nie mogłeś się doczekać i wziąłeś sprawy w swoje ręce i muszę przyznać że treść wpisu trafna i słuszna.No cóż dopiero w niedziele przy śniadaniu dowiedziałem się od żony,wypowiedziane głosem nie cierpiącym sprzeciwu,że "wybieramy się w góry"...Co mi pozostało innego jak nie "słuchać się"?Penetrację Tatr zakończyliśmy wczoraj.
> I co tu na forum?"Optymiści" wiszący na hakach coraz intensywniej przebierają nóżkami wychwalając softa (boją się spadków po uruchomieniu PP?).
> Niejaki Kao szumi prześmiewczo w domyśle nazywając mnie "Mojżeszem dobrym dla ludzi"...Słuchaj no Abraham powiedz nam w zaufaniu po ile nałykałeś się tej padliny jęcząc teraz o zejście z haka?A może roztaczasz wizję niebotycznych wzrostów razem z Vincentem bo współpracujecie z preziem/Grubym żeby wypchnąć kolejne partie tej padliny żeby,jak pisze Elon używając mojego nicka,potem "nastawić wory i latami to zbierać po 0,3"?Przyznajcie się, bo takie działanie budzi coraz większą odrazę ale i politowanie,bo łatwo przejrzeć motywy... Powiem Wam też po raz kolejny panowie na czym polegają "krótkie nogi" tego co robicie bo chyba nie rozumiecie podstaw giełdy chcąc żeby rozglądający się za inwestycją nowi inwestujący kupili wbrew podstawowym zasadom inwestowania.Bo jakie one są?Oto jakie :
>
> 1)uczciwość zarządu
>
> Mamy?Nie mamy.Prezes ze swoimi poplecznikami czekają tylko na wzrost kursu żeby zamienić nadrukowany "produkt działalności" na gotówkę.Robił to wielokrotnie.Zapomniałeś o tym jeden z drugim?Ma do tego skłonność i będzie to robił dalej
>
> 2) fundamenty, tu : projekty,które mają wygenerować kiedyś gotówkę.
>
> Są?Nie ma.Co jest?Obietnice,o realizacji których nic nie wiadomo.Dlaczego taka cisza?Zastanówcie się.Wasze życzenia i ich obietnice to za mało żeby kupować to drożej niż 0,3.

Nikogo nie interesuje twoje życie prywatne

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE 0,84% 0,24 2025-09-25 12:34:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.