Dnia 2021-08-15 o godz. 17:02 ~Ta napisał(a):
> Tak ten wielbiciel bankrutów od komuchow cierpi strasznie :)
> > Myśli ze każdy tak biedny jak on i stan na 1 spółkę na raz
> > A bankrut komuchow nie rośnie :) i nerw
Dnia 2021-08-15 o godz. 15:58 ~Ksysiu napisał(a):
> zatrzeciewieniu? w jakim to jezyku? oj synku synku buahahahahahhahahahahahahahahahahhahaha
Specjalnie dla ciebie poprzestawiałem literki Ksysiu synku...Myślałem że sprowokuję ciebie lub kogoś z twoich kompanów (Kao lub Maksia) do jakiegoś wywodu który przekonałby mnie że warto już kupować czy coś,a tu jak zwykle pół linijki o niczym i drugie pół (tu odmiana) "buah"...Słabo...cóż jednozdaniowcy,jak to trafnie ujął Stew,pozostaną jednozdaniowcami,ale moglibyście się trochę podciągnąć,wysilić żeby zawierać w tych wypowiedziach jakąś treść skoro publikujecie i żeby to zarabianie miało jakąś klasę a nie było tylko prymitywnym/mechanicznym "robieniem kasy" połączonym z dawaniem upustu emocji na forum...
Co innego Ta.On jak zwykle zwymyślał mnie od biedaków choć tyle razy Mu mówiłem że patrzy cały czas na przykrywkę,ale nie ufa mi i uważa że niczego więcej nie ma choć , znowu, tyle razy Mu mówiłem że gram z Nim w otwarte karty (na tyle na ile mogą być otwarte) i jestem szczery...A JSW?Poszła ostatnio z 34 na 38 więc znowu mijasz się z prawdą niestety...Jakiś niezorientowany jesteś ostatnio co mi do Ciebie nie pasuje...Tylko ten soft i ten soft...ileż można wpychać tę padlinę?Wy uważajcie bo trzymanie padliny kupionej tak drogo lubią robale i w końcu nic Wam nie zostanie tylko nawóz jak bankructwo stanie się faktem.Dobranoc.