Dnia 2021-09-03 o godz. 05:21 ~Stew napisał(a):
> No mi też Ta/aaa trochę szkoda. Nikomu źle nie życzę. Może jedynie pudlowi pomimo tego że to nie mi wyrządził krzywdę, ale innym...
> > To dalej polecasz JSW? Zupełnie nie jestem w tej branży zorientowany... czy warto wchodzić? Zakładasz że pójdzie w górę?
Tak wiem,Ty nie jesteś z tej branży i nie jesteś zorientowany...ale pewnie jak Ta nie brzydzisz się "wąglem",jak mawiają tubylcy.Tak, zdecydowanie uważam że będzie rosło,ale dzisiaj mała korekta,która może potrwać dłużej co wie tylko jeden gość.Rano po 9-tej przez te 3 minuty udało mi się 5k puścić po 45,3 i zapakować po 43,4.Wyładunek 45,6 ale już ponad 20k (całość z wora przeznaczonego do tych rzeczy) i czekam.Zapakuję po 42 choć może zejść na 40,ale jak na razie musi to przytrzymać jak najwyżej żeby potrzymać rynek w niepewności.Obstawiam tydzień trzepania leszcza.W górę na pewno nie pójdzie na razie.
A Ciebie Ta oczywiście pozdrawiam i jak widzisz warto było kupić koksowy po 15 bo kasa jego smrodem nie nasiąkła a uroda blondwłosej Jastrzębskiej znów kwitnie a ona sama pachnie najlepszymi perfumami.Zapłodnij ją swoim kapitałem to wyjmiemy stówkę.A gdzie masz stróża też taki sceptyk był...Porzuć tę padlinę dobrze Ci radzę i zabierz ze sobą Kao,Ksysia i Maksia niech się chłopaki trochę rozerwą miast tu gnuśnieć.Od poniedziałku wchodzę na forum JSW choć korci mnie już dziś....Szlifuję już pióro,może gwituś się odezwie.Zapraszam Was.