Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,53 zł , zmiana od tamtej pory: -55,72%

Re: Soft tylko 0,3.

Dnia 2021-09-03 o godz. 05:21 ~Stew napisał(a):
> No mi też Ta/aaa trochę szkoda. Nikomu źle nie życzę. Może jedynie pudlowi pomimo tego że to nie mi wyrządził krzywdę, ale innym...
> > To dalej polecasz JSW? Zupełnie nie jestem w tej branży zorientowany... czy warto wchodzić? Zakładasz że pójdzie w górę?

Tak wiem,Ty nie jesteś z tej branży i nie jesteś zorientowany...ale pewnie jak Ta nie brzydzisz się "wąglem",jak mawiają tubylcy.Tak, zdecydowanie uważam że będzie rosło,ale dzisiaj mała korekta,która może potrwać dłużej co wie tylko jeden gość.Rano po 9-tej przez te 3 minuty udało mi się 5k puścić po 45,3 i zapakować po 43,4.Wyładunek 45,6 ale już ponad 20k (całość z wora przeznaczonego do tych rzeczy) i czekam.Zapakuję po 42 choć może zejść na 40,ale jak na razie musi to przytrzymać jak najwyżej żeby potrzymać rynek w niepewności.Obstawiam tydzień trzepania leszcza.W górę na pewno nie pójdzie na razie.

A Ciebie Ta oczywiście pozdrawiam i jak widzisz warto było kupić koksowy po 15 bo kasa jego smrodem nie nasiąkła a uroda blondwłosej Jastrzębskiej znów kwitnie a ona sama pachnie najlepszymi perfumami.Zapłodnij ją swoim kapitałem to wyjmiemy stówkę.A gdzie masz stróża też taki sceptyk był...Porzuć tę padlinę dobrze Ci radzę i zabierz ze sobą Kao,Ksysia i Maksia niech się chłopaki trochę rozerwą miast tu gnuśnieć.Od poniedziałku wchodzę na forum JSW choć korci mnie już dziś....Szlifuję już pióro,może gwituś się odezwie.Zapraszam Was.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE -1,26% 0,24 2025-09-23 14:37:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.