Nie wiem, co mnie bardziej wkurza. To, że zmienili układ na likwidację, czy to, że co chwila pojawia się komentarz jakiegoś wtopionego, który kadzi Zenkowi, albo R2.
Ludzie, czy Wy jesteście niepoważni?
Czy Wam się wydaje normalne, że goście bez akcji bez jakiegokolwiek zaangażowania w spółkę siedzą na forum od rana do wieczora i tłuką ciągle to samo. Praktycznie każda informacja była przez nich interpretowana negatywnie.
Czy oni są bezrobotnymi, czy prowadzą własną działalność gospodarczą, czy może ich praca polegała właśnie na obecności na forum. Normalny człowiek od czasu do czasu raczej pracuje, a oni mieli tu ciągły dyżur
Ktoś policzył ich posty w ciągu ostatnich dwóch dni?
Najzabawniejsze są wątki, w których dyskutują sami ze sobą, tak jak tu powyżej.
Nie wiem, kim oni są i jaki mieli w tym interes, ale na pewno nie siedzieli tu dla przyjemności i intelektualnej uciechy. Bo w to, że są chorzy, raczej nie wierzę, więc darujcie sobie te peany na ich cześć. Goście prawdopodobnie mieli dostęp do informacji i robili sobie pośmiewisko z akcjonariatu, a teraz jeszcze ich chwalicie. Litości.
Może jak ich ładnie poprosicie, to Wam powiedzą w co zainwestować, żeby odrobić straty.
Może zapytajcie ich kto wiedział w poniedziałek o decyzji sądu i podbił kurs na 0,18pln?