wiecie co.chyba uwolnie was od siebie.pisanie czegokolwiek dla was jest strata czasu.
wymienilem Mabion w nocy...prosze bardzo..,
panda nawet chyba nie zblzyles sie do lazienki szpitalnej ale nawijasz jacy to specjalisci takie badania przeprowadzaja. zdziwilbys sie.nie wierze w standardy w pl.( pewnie sa wyjatki) powtarzam test MADRS jest tak skonstruowamy, zeby w ciagu 15 min postawic te 10 krzyzykow.Tylko ,ze wlasciwie te niby wartosci moga byc wyssane z palca.Nie fetyszyzujcie tych procentow bo nikt ich nie uzna.Popelniacie ciagle ten sam blad,slepo wierzac ludzom,ktorzy ogolnie stosuja jakies azjatyckie standardy.To niby badanie nie powinno w tej ilosci w ogole byc przedmiotem komunikatu.Jezeli to ma tak wygladac to konkurencja na zachodzie ich zje.Wystarczy ,ze skomentuja w jakims czasopismie i nikt ich nie bedzie bral powaznie a to dlatego ,ze ten proch jest niebezpieczny i popularny u cpunow.Wasz prezio ma problem tego typu, ze uwierzyl ze jest carem.Nie deleguje tylko recznie steruje wszystkim i podejmuje strategicznie dziwaczne decyzje .Czy aby nie ma w okol siebie czapkowiczow od przytakiwania.Eeee nudzi mnie juz ten temat.Piszcie sobie co chcecie.Jedno jest pewne.Jezeli cln jest nr. 1 w pl to ja jestem nuncjuszem papieskim.
Nawet bym slowa nie napisal ale ciagle znajdzie sie jakis rekin ,ktory chce pokazac sixpack ( a ma celulite).
pkc i panda bija rekordy.pkc chcial zaimponowac kupowaniem( pewnie dla picu oczywiscie ..)ropy przed 2 tygodniami.Facet zna sie na rzeczy