Czlowieku z pod nicku From zadalem ci pytanie bo jestes taki pyskaty i madry a ty sie czepiles osoby z pod nicku bronek, a nie potrafisz odpowiedziec na moje proste pytanie:( Co mnie obchodzi spółdzielnia jak jestem na spolce po wyżej 10gr wiec nawet jesli pójdzie jakies info i urosnie na widlach z 6 do 9-10gr czyli te 50% i tak zdążę dokupić tylko powiedz co przemawia ku tym wzrostom? Bo jak na razie to sie boje nie o to ze jestem kilkanascie % do tylu tylko ze wywalą mewe z gieldy i w tedy bede 100% w plecy. A ze ty piszesz o spółdzielniach to mnie już irytuje, co to za argument? Na każdej spółce można sobie wymysleć ze spoldzielnia to spoldzielnia tamto itd. Jeżeli nie napiszesz odpowiedzi na moje pytanie tz. że siedzisz na spolce dobrze umoczony i czekasz na jakis spektakularny zwrot akcji a nie masz na tyle odwagi zeby sie przyznać ze wtopiles i ludzisz sie ze jeszcze zarobisz. Ja osobiscie podkreslam ze mam akcje, ale mam dosc walenia w kulki z akcjonariuszami po przez brak informacji !!!