Widzisz napisałem do ciebie jak to rozumiesz bo po tej sytuacji z likwidacją działu sprzedaży napisałem mejla z zapytaniem do M.Droby czemu nagle takie zmiany itp i otrzymałem odpowiedź i ciężko ich rozszyfrować oto komentarz prezesa Text że nadal koncentrują się nad budową innego rodzaju firmy takiej, w której obsługa klienta staje się naszym głównym motorem wzrostu w segmencie przedsiębiorstw. Wierzymy, że przyszłość należy do proaktywnej obsługi klienta: takiej, która nie tylko rozwiązuje problemy, ale także generuje przychody, buduje relacje i napędza rozwój. Oczywiście to jest ułamek bo reszta jest do przeczytania w płatnym pulsie biznesu do którego mnie przekierowali, musiało ich zaboleć bo jednak napisałem że powinni opublikować pełny komentarz do danej sytuacji, widzisz ja uważam że obecnie zastąpienie zespołu to duże zejście z kosztów nie tracąc praktycznie nic tylko zyskując tylko po co było gadać o wzmocnieniu biura w USA, wygląda na to że jeszcze testują sprawdzają i jeszcze to potrwa a te soc 1 i 2 to było po to żeby utrzymać klientów, no i jeszcze wspomniał bo to odpisywał Droba że założyciele i prezesi są głównymi akcjonariuszami spółki i zależy im na dobru spółki na pewno można się z tym zgodzić lecz jednak brak efektów na razie, z wypowiedzi Droby można wywnioskować że konferencja po kpi będzie kluczowa. Ciekawe jakie kpi przedstawią bo teraz to jednak jest nie pewność.