Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Polna = ogór kiszony

bolo ja uwazam ze w20 za szybko poszybował ja uwazałem ze 2400 pkt bedzie w tym roku ale obstawiałem na koniec roku za szybko szlismy do gory tzn wig 20 ogulnie to nasza bananowa giełka mnie strasznie wkur.... jak stany pierdna tyo unas jest wodospad - 2-4 % na drugi dzien zaraz duze plusy + 2 ,3 % i to mi nie pasuje cos jest nie tak mysle ze korekta jest teraz stanom nie pomagaja dobre dane to dobrze nie wrozy co do idm naprawde ładnie sie zachowuje choc nie chce zapeszac jak bedzie tak dalej to sadze ze nie kupisz za 2,00 zł w poniedziałek wyniki za 3 kwartał zobaczymy .
Poobserwuj troche wdm tylko społka z new coonect ale obroty lepsze niz na polna .
zakupiłem ostatnio tez warfame tez gram pod wyniki maja byc chyba 12

Pozdrawiam TWA

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLNA -1,08% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.