Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,23 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Polityczna hucpa ...

Ty masz swoją ok - ja tego nie neguje
Ale moja jest taka iż spółka od dawna wiedziała jak to wszystko się skończy

Czy afera wiorkowa była czy nie - jaka była jej skala - to są inne tematy

Prawda jest taka iż coś złego zaczęło się dziać

Teraz rozwiązali umowę z AD - moim zdaniem to ostatni oficjalny komunikat od prezesa - od teraz będzie już milczał
Jak dla mnie spółka widmo w tym momencie

Mają budynek i ziemię ale jego wartość to około 11-12 mln
Zobowiązania to 8 mln od których będą rosły odsetki jeżeli nie są spłacane

Tak jak napisałeś - firmy prowadzą emisję akcji jak potrzebują kapitału
Tutaj tego nie ma

Ostatnio żona prezesa brała swój hajs i pożyczała spółce - teraz tego nie ma

Wybaczcie wiem że moje słowa mogą boleć wiele osób ale prawda jest taka iż od spółki już nic nie usłyszycie a kapitał przepadnie

Aaa no i pozew —- będzie ciągnął się latami
Na koniec nawet jak sąd zasądzi wam jakieś odszkodowania to kto ma wam je wypłacić ??
Prezio pokaże że jest zerem finansowym
Majątek firmy zostanie sprzedany za 50% wartości a hajs z niego pójdzie na pokrycie długów

Ot koniec możliwej pięknej historii
Sam dałem się nieźle wyrolować - suma sumarum utopiłem tutaj jakieś 40k ale takie jest życie - wrzucę jako optymalizację podatkową więc aż tak nie boli

Szkoda mi ludzi którzy mają zamrożony kapitał i już go nie odzyskają

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ROBSGROUP 2,46% 0,23 2025-08-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.