Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Re: Opinia klientów OVB???

Najpierw byłam klientem, założyłam UFK i zmieniłam przez nich OFE, dzisiaj jestem pracownikiem i to zadowolonym. Ktoś pisał, że nikt nie sprawdza czy szkoła średnia jest skończona, co jest totalną bzdurą, podczas egzaminu państwowego wszyscy muszą złożyć kopie świadectw maturalnych !!! Pakiet oferowanych rozwiązań jest spory, a firma, która istnieje już na rynku niemieckim 40 lat i świetnie funkcjonuje (nie tylko tam) może być godna polecenia !!! Co do braku rozgłosu na polskim runku - zgodzę się, że to minus i głupi pomysl, ale faktem jest to, że pieniądze wypracowane mogą iść na inne cele jak np. profesjonalne szkolenia itd Powiem też, że w przyszłym roku dużo się zmieni, a "anonimowa" firma stanie się powszechnie znana :)
Jeszcze jedno, firma daje szanse wielu ludziom, także takim bez tytułu mgr :) co nie znaczy, że taki człowiek jest głupi, ja osobiście jestem po studiach, ale szanuje moich kolegów, którzy z czasem zaczęli np. studia zaoczne żeby sie doszkolić ... Firma OVB ma po to dział analiz w Warszawie, żebyśmy "doradcy" mogli proponować ich rozwiązania, które zostały wybrane przez ludzi z wieloletnim doświadczeniem i ogromną wiedzą !!! W pewnym sensie jesteśmy tylko pośrednikami, ponieważ ludzi z taką wiedzą jest za mało żeby nasycić cały rynek. Pozdrawiam