Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Re: Opinia klientów OVB???

Chciałbym się wypowiedzieć troszkę na ten temat, czy w tej firmie można spotkać jakiś oszustów prawdopodobnie można takich spotkać, ale wiem zę pracuję tam osoboy które naprawdę podchodzą do tego profesjonalnie i można im zaufać, nie naciągają klientów, część, hmmm...gdzie by nie pracowali to będą zawsze oszukiwali, i jestem powiem, że i w OVB takich się znajdzie.. niestety - psują oni opinię..a np. Open Finance, expander, goldfinance, itp.? tam to dopiero są oszuści, sprzedają produkty bankow, ktore są właścicielami tych firm..czyli sprzedają jeden produkt..
Co do pracy, nie wiem nie pracuję tam..jeszcze. ale znajomi mowią rożnie, niektórzy odchodzą po chwili, bo sobie nie radzą (oczywiście tylko Ci bardziej normalni się przyznają - mówią, że to nie dla nich, że nie interesuje ich taka praca - to szanuję, są tacy, którzy narzekają, że wszystko źle - gdzie by nie poszli będzie źle) ale są też tacy, którzy się w tym w pełni odnajdują - bardzo chwalą. żeby mieć obiektywną ocenę trzeba samemu spróbować, a następnie zgodnie z sumieniem ocenić. Czy dobra praca, czy się nadaję, czy może coś jest nie tak - a jeśli jest coś nie tak, to warto odpuścić. Z pewnością za różne rozwiązania są różne prowizje - tego chyba każdy jest świadomy, jednak jeśli interesuje Cię współpraca z klientem długookresowa, polecenia innym klientom, to musisz zadbać o to by był zadowolony, żeby rozwiązanie było najlepiej dopasowane, bo tylko wtedy taki klient się nie wysypie.